Zakelijk lunchen bij Van der Valk Stein-Urmond
Om de inwendige mens te verzorgen bieden wij diverse lunchmogelijkheden. Hierbij heeft u de keuze om nabij de zaal gebruik te maken van een businesslunch óf even af te schakelen en u culinair te laten verwennen in ons buffetrestaurant met Live-Cooking.
BUSINESSLUNCH
€ 22,00 p.p.
Vanaf 15 personen
- Soep van de dag
- 2 luxe belegde broodjes p.p.
- Warme hartige snack
- Verse fruitsalade
- Onbeperkt koffie, thee, water,frisdranken en jus d`orange
UITGEBREID LUNCHBUFFET MET LIVE-COOKING*
€ 23,00
12.00 - 13.30 uur
Van maandag t/m vrijdag serveren wij een uitgebreid lunchbuffet met live-cooking in ons buffetrestaurant, bestaande uit:
• Diverse broodsoorten
• Ruim assortiment aan kaas, vlees- en zoetwaren
• Rijkelijk gegarneerde salades
• Soep van de dag
• Wisselend aanbod van koude en warme gerechten, gemaakt van dagverse (seizoens)producten
• À la minute bereide vlees- en visgerechten met bijpassende gerechten
• Fruitsalade en yoghurt
• Sandwiches
• Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank, melk, jus d`orange en diverse vruchtensappen
* Gedurende de vakantie(s) en op feestdagen serveren wij geen lunchbuffet.
Zakelijk dineren bij Van der Valk Stein-Urmond
Wilt u voor, tijdens of na uw meeting gebruikmaken van een culinair buffet of diner? Laat u dan verrassen door de veelzijdige mogelijkheden die wij bieden.
In combinatie met een Business arrangement serveren wij in onze businessfoyer of hal nabij uw zaal een uitgebreid buffet naar keuze.
U kunt ook kiezen voor een meergangenmenu. Onze chefkok stelt ieder seizoen een nieuwe menukaart samen om u het beste uit het seizoen en uit onze streek aan te kunnen bieden. U heeft de keuze uit een uitgeserveerd drie- of viergangendiner.
OOSTERS BUSINESSBUFFET
€ 26,00 p.p.
Vanaf 20 personen
Duur: 1 uur
Businessbuffet geserveerd in onze lounge nabij uw zaal, bestaande uit:
- Oosterse kippensoep
- Brood met roomboter
- Gemengde salade
- Vietnamese kiploempia met chilisaus
- Nasi met kipsaté en satésaus
- Atjar en kroepoek
- Udon noedels met garnalen
- Noedels met bamboescheuten en Shiitake
- Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank en jus d`orange
MEDITERRAANS BUSINESSBUFFET
€ 26,00 p.p.
Vanaf 20 personen
Duur: 1 uur
Businessbuffet geserveerd in onze lounge, bestaande uit:
- Tomatensoep
- Brood met aïoli en salsa
- Salade caprese
- Gemengde salade
- Zeebaars met witte wijnsaus
- Kipdijfilet met tomatensaus en groenten
- Cannelloni spinazie overbakken met kaas
- Patatas Bravas met aïoli
- Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank en jus d`orange
UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN
- IJskar met 2 soorten schepijs, hoorntjes, slagroom, sausjes en toppings.
€ 4,- p.p.
Driegangenmenu à € 44,00 p.p.
Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert
Viergangenmenu à € 52,00 p.p.
Voorgerecht – Soep – Hoofdgerecht – Dessert
Bij groepen tot 50 personen kunt u van tevoren 2 voorgerechten, (2 soepen), 2 hoofdgerechten en 2 nagerechten kiezen. Wij zorgen voor menukaartjes zodat uw gasten uit deze gerechten kunnen kiezen op de avond zelf.
Bij groepen groter dan 50 personen verzoeken wij u vooraf één keuze per gang te maken.
DRANKEN-ARRANGEMENT
Gedurende het diner kunt u gebruikmaken van ons standaard drankenarrangement.
2 uur € 19,00 p.p.
3 uur € 23,00 p.p.
4 uur € 27,00 p.p.
5 uur € 31,00 p.p.
U en uw gasten kunnen gedurende de afgesproken tijd onbeperkt genieten van onze huiswijnen, bier, frisdranken, water, vruchtensappen, koffie en thee.
Bij een verlenging wordt € 5,- per half uur per persoon berekend.
BUFFET VALK
€39,00 p.p.
Vanaf 50 personen
Duur: 2uur
Voorgerechten:
- Brood met pesto en tomatensalsa
- Coburgerham met meloen
- Blokjes truffelkaas
- Gerookte makreel met mosterd-dillesaus en rucola
- Gemarineerde olijven
- Chorizo
- Groentebouillon
- Gerookte zalm met kappertjes en
cocktailsaus - Gerookte forel met remouladesaus
- Rosbief met grove mosterdmayonaise
- Paté met mangochutney
- Kaasplank met streekkazen, stroop, honing, noten en druiven
Salades:
- Gemengde sla met 2 soorten dressings
- Tomatensalade met basilicum
- Komkommersalade met dille
- Hollandse koolsalade met wortel
- Romige aardappelsalade
Hoofdgerechten:
- Zalmfilet in witte wijnsaus en sugarsnaps
- Varkenshaas in pepersaus
- Limburgs zuurvlees
- Gegrilde kipdijfilet met mosterdsaus
- Cannelloni met ricotta-spinazie (v)
- Aardappelgratin
- Sperziebonen en Parijse wortels
Desserts:
- Verschillende soorten ijs
- Vers fruit
- Huisgemaakt plaatgebak
- Slagroomsoesjes
- Diverse sausjes en toppings
- Slagroom
BUFFET HOOM
€44,00 p.p.
Vanaf 50 personen
Duur: 2uur
Voorgerechten:
- Brood met pesto en tomatensalsa
- Coburgerham met meloen
- Gerookte makreel
- Blokjes truffelkaas
- Gemarineerde olijven
- Chorizo
- Tomatensoep
- Roze garnalen met appel en venkel
- Rundercarpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten en
zongedroogde tomaten - Gepocheerde zalmfilet met cocktailsaus
- Paté met vruchtencompôte
- Kaasplank met streekkazen, stroop, honing, noten en druiven
Salades:
- Gemengde sla met 2 soorten dressings
- Salade caprese
- Komkommersalade met dille
- Tabouleh salade
- Aardappelsalade met krokante spekjes en bieslook
- Bietensalade met olijfolie, knoflook en geitenkaas
- Ceasar salade met kippendij, ei, croutons, Parmezaanse kaas
- Pastasalade met zongedroogde tomaten
Hoofdgerechten:
- Braadstuk van varkens procureur met champignonroomsaus
- Parelhoenderfilet met pepersaus
- Biefstukreepjes in rode wijnsaus
- Zeebaars met gesmoorde groenten en Hollandaisesaus
- Pasta met in knoflook gebakken scampi’s
- Aardappelpuree met truffel
- Seizoensgroenten
Desserts:
- Verschillende soorten ijs
- Huisgemaakt plaatgebak
- Chocolademousse
- Panna cotta
- Vers fruit
- Warme chocolade
- Slagroomsoesjes
- Diverse sausjes en toppings
- Slagroom
UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN
- Getrancheerde ossenhaas met pepersaus à € 6,- p.p.
- Getrancheerd kalfsgebraad met Provençaalse kruiden à € 5,- p.p.
- Puntzakje friet met mayonaise à € 3,- p.p.
- Popcornmachine met zoete popcorn à € 1,50 p.p.
DRANKEN-ARRANGEMENT
Gedurende het diner kunt u gebruikmaken van ons standaard drankenarrangement.
2 uur € 19,00 p.p.
3 uur € 23,00 p.p.
4 uur € 27,00 p.p.
5 uur € 31,00 p.p.
U en uw gasten kunnen gedurende de afgesproken tijd onbeperkt genieten van onze huiswijnen, bier, frisdranken, water, vruchtensappen, koffie en thee.
Bij een verlenging wordt € 5,- per half uur per persoon berekend.
DINERBUFFET MET LIVE-COOKING IN ONS BUFFETRESTAURANT
€ 46,00 p.p.
Vanaf 45 personen
Mogelijk tussen 17.00 - 21.00 uur
Duur: 2,5 uur
Van maandag tot en met donderdag kunt u voor een dinerbuffet gebruikmaken van ons buffetrestaurant. Vanaf groepen van 45 personen serveren wij, op aanvraag, een uitgebreid buffet met Live-Cooking.
Van vrijdag** tot en met zondag serveren wij standaard tussen 18.00 uur en 21.00 uur (zondag van 17.00 tot .20.00 uur) een uitgebreid dinerbuffet met Live-Cooking in ons restaurant.
Het buffet zal bestaan uit;
- Soep van de dag
- Rijkelijk gegarneerde salades
- Wisselend aanbod van koudee en warme gerechten, gemaakt van dagverse (seizoens)producten
- À la minute bereide vlees- en visgerechten
- Bijpassende aardappel- en groengerechten
- Divers gekookte pasta’s en heerlijke Italiaanse steenoven pizza’s (in het weekend)
- Smulbuffet met frietjes en snacks
- Luxe dessertbuffet met huisgemaakte zoetigheden, verschillende soorten schepijs en een chocoladefontein
- Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank, bier, huiswijnen, jus d`orange en diverse vruchtensappen
* Op feestdagen gelden er afwijkende tarieven.
** Op vrijdag-, zatderdag- en zondagavond kunt u met kleine gezelschappen deelnemen aan ons
reguliere dinerbuffet met Live-Cooking.
Prijs buffet € 44,00 p.p.
Vanaf 50 personen
Duur: 2uur
Inhoud buffet;
Voorgerechten
- Carpaccio met truffelmayonaise en pijnboompitjes
- Truffelsalami, fuet, gerookteham en Chorizo
- Salade caprese (tomaat, mozzarella en basilicum)
- Gemarineerde olijven met gedroogde tomaat
- Garnalensalade met tropische saus en mango
- Gerookte makreel
- Gerookte forel
- Kaasplank met verschillend kaassoorten en passende garnituren
Hoofdgerechten
- Gerookte varkensprocureur met BBQ-saus
- Rib eye, rozemarijn-knoflook
- Kipsaté met satésaus
- Spareribs piri piri
- Gamba in chili olie
- Zalm zijdes op houten plank en verse kruiden
- Gepofte aubergine met tzaziki
- Geroosterde bloemkool
- Groenten ratatouille
- Krielaardappel uit de oven met rozemarijn en tijm
Salades
- Tabouleh salade
- Aardappelsaladesalade
- Pastasalade
- Rauwkostsalade
- Gemengde sla soorten
- Tomaat en komkommer
- Olijfolie en balsamico azijn
Dessert
- Witte en bruine chocolademousse
- Vers fruitsalade
- ijskar met sorbetijs
- Ananas met mint (warm)
- Watermeloen
- Diverse longeurs
- Tiramisu
- Slagroom soesjes
Wilt u reserveren? U kunt online een reseveringsaanvraag doen.