Zakelijk lunchen bij Van der Valk Stein-Urmond

Om de inwendige mens te verzorgen bieden wij diverse lunchmogelijkheden. Hierbij heeft u de keuze om nabij de zaal gebruik te maken van een businesslunch óf even af te schakelen en u culinair te laten verwennen in ons buffetrestaurant met Live-Cooking.

Businesslunch

BUSINESSLUNCH
€ 22,00 p.p.
Vanaf 15 personen

  • Soep van de dag
  • 2 luxe belegde broodjes p.p.
  • Warme hartige snack
  • Verse fruitsalade
  • Onbeperkt koffie, thee, water,frisdranken en jus d`orange

 

Lunchbuffet met Live-Cooking

UITGEBREID LUNCHBUFFET MET LIVE-COOKING*
€ 23,00
12.00 - 13.30 uur

Van maandag t/m vrijdag serveren wij een uitgebreid lunchbuffet met live-cooking in ons buffetrestaurant, bestaande uit:
• Diverse broodsoorten
• Ruim assortiment aan kaas, vlees- en zoetwaren
• Rijkelijk gegarneerde salades
• Soep van de dag
• Wisselend aanbod van koude en warme gerechten, gemaakt van dagverse (seizoens)producten
• À la minute bereide vlees- en visgerechten met bijpassende gerechten
• Fruitsalade en yoghurt
• Sandwiches
• Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank, melk, jus d`orange en diverse vruchtensappen

* Gedurende de vakantie(s) en op feestdagen serveren wij geen lunchbuffet.

Zakelijk dineren bij Van der Valk Stein-Urmond

Wilt u voor, tijdens of na uw meeting gebruikmaken van een culinair buffet of diner? Laat u dan verrassen door de veelzijdige mogelijkheden die wij bieden.

In combinatie met een Business arrangement serveren wij in onze businessfoyer  of hal nabij uw zaal een uitgebreid buffet naar keuze.

U kunt ook kiezen voor een meergangenmenu. Onze chefkok stelt ieder seizoen een nieuwe menukaart samen om u het beste uit het seizoen en uit onze streek aan te kunnen bieden. U heeft de keuze uit een uitgeserveerd drie- of viergangendiner.

Businessbuffetten

OOSTERS BUSINESSBUFFET
€ 26,00 p.p.

Vanaf 20 personen
Duur: 1 uur

Businessbuffet geserveerd in onze lounge nabij uw zaal, bestaande uit:

  • Oosterse kippensoep
  • Brood met roomboter
  • Gemengde salade
  • Vietnamese kiploempia met chilisaus
  • Nasi met kipsaté en satésaus
  • Atjar en kroepoek
  • Udon noedels met garnalen
  • Noedels met bamboescheuten en Shiitake
  • Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank en jus d`orange

MEDITERRAANS BUSINESSBUFFET
€ 26,00 p.p.

Vanaf 20 personen
Duur: 1 uur

Businessbuffet geserveerd in onze lounge, bestaande uit:

  • Tomatensoep
  • Brood met aïoli en salsa
  • Salade caprese
  • Gemengde salade
  • Zeebaars met witte wijnsaus
  • Kipdijfilet met tomatensaus en groenten
  • Cannelloni spinazie overbakken met kaas
  • Patatas Bravas met aïoli
  • Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank en jus d`orange

 UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN

  • IJskar met 2 soorten schepijs, hoorntjes, slagroom, sausjes en toppings.
    € 4,- p.p.
Drie- of viergangenmenu

Driegangenmenu à € 44,00 p.p.
Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert 

Viergangenmenu à € 52,00 p.p.
Voorgerecht – Soep  Hoofdgerecht – Dessert

Bij groepen tot 50 personen kunt u van tevoren 2 voorgerechten, (2 soepen), 2 hoofdgerechten en 2 nagerechten kiezen. Wij zorgen voor menukaartjes zodat uw gasten uit deze gerechten kunnen kiezen op de avond zelf.
Bij groepen groter dan 50 personen verzoeken wij u vooraf één keuze per gang te maken.

DRANKEN-ARRANGEMENT
Gedurende het diner kunt u gebruikmaken van ons standaard drankenarrangement.
2 uur € 19,00 p.p.
3 uur € 23,00 p.p.
4 uur € 27,00 p.p.
5 uur € 31,00 p.p.

U en uw gasten kunnen gedurende de afgesproken tijd onbeperkt genieten van onze huiswijnen, bier, frisdranken, water, vruchtensappen, koffie en thee.
Bij een verlenging wordt € 5,- per half uur per persoon berekend.

Buffet Valk en buffet HOOM

BUFFET VALK 

€39,00 p.p.

Vanaf 50 personen

Duur: 2uur

 Voorgerechten:

  • Brood met pesto en tomatensalsa
  • Coburgerham met meloen
  • Blokjes truffelkaas
  • Gerookte makreel met mosterd-dillesaus en rucola
  • Gemarineerde olijven
  • Chorizo
  • Groentebouillon
  • Gerookte zalm met kappertjes en
    cocktailsaus
  • Gerookte forel met remouladesaus
  • Rosbief met grove mosterdmayonaise
  • Paté met mangochutney
  • Kaasplank met streekkazen, stroop, honing, noten en druiven

 Salades:

  • Gemengde sla met 2 soorten dressings
  • Tomatensalade met basilicum
  • Komkommersalade met dille
  • Hollandse koolsalade met wortel
  • Romige aardappelsalade

Hoofdgerechten:

  • Zalmfilet in witte wijnsaus en sugarsnaps
  • Varkenshaas in pepersaus
  • Limburgs zuurvlees
  • Gegrilde kipdijfilet met mosterdsaus
  • Cannelloni met ricotta-spinazie (v)
  • Aardappelgratin
  • Sperziebonen en Parijse wortels

 Desserts:

  • Verschillende soorten ijs
  • Vers fruit
  • Huisgemaakt plaatgebak
  • Slagroomsoesjes
  • Diverse sausjes en toppings
  • Slagroom

  

BUFFET HOOM

€44,00 p.p.

Vanaf 50 personen

Duur: 2uur

Voorgerechten:

  • Brood met pesto en tomatensalsa
  • Coburgerham met meloen
  • Gerookte makreel
  • Blokjes truffelkaas
  • Gemarineerde olijven
  • Chorizo
  • Tomatensoep
  • Roze garnalen met appel en venkel
  • Rundercarpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten en 
    zongedroogde tomaten
  • Gepocheerde zalmfilet met cocktailsaus
  • Paté met vruchtencompôte
  • Kaasplank met streekkazen, stroop, honing, noten en druiven

 Salades:

  • Gemengde sla met 2 soorten dressings
  • Salade caprese
  • Komkommersalade met dille
  • Tabouleh salade
  • Aardappelsalade met krokante spekjes en bieslook
  • Bietensalade met olijfolie, knoflook en geitenkaas
  • Ceasar salade met kippendij, ei, croutons, Parmezaanse kaas
  • Pastasalade met zongedroogde tomaten

Hoofdgerechten:

  • Braadstuk van varkens procureur met champignonroomsaus
  • Parelhoenderfilet met pepersaus
  • Biefstukreepjes in rode wijnsaus
  • Zeebaars met gesmoorde groenten en Hollandaisesaus
  • Pasta met in knoflook gebakken scampi’s
  • Aardappelpuree met truffel
  • Seizoensgroenten

 Desserts:

  • Verschillende soorten ijs
  • Huisgemaakt plaatgebak
  • Chocolademousse
  • Panna cotta
  • Vers fruit
  • Warme chocolade
  • Slagroomsoesjes
  • Diverse sausjes en toppings
  • Slagroom

 UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN

  • Getrancheerde ossenhaas met pepersaus à € 6,- p.p.
  • Getrancheerd kalfsgebraad met Provençaalse kruiden à € 5,- p.p.
  • Puntzakje friet met mayonaise à € 3,- p.p.
  • Popcornmachine met zoete popcorn à € 1,50 p.p.

DRANKEN-ARRANGEMENT
Gedurende het diner kunt u gebruikmaken van ons standaard drankenarrangement.
2 uur € 19,00 p.p.
3 uur € 23,00 p.p.
4 uur € 27,00 p.p.
5 uur € 31,00 p.p.

U en uw gasten kunnen gedurende de afgesproken tijd onbeperkt genieten van onze huiswijnen, bier, frisdranken, water, vruchtensappen, koffie en thee.
Bij een verlenging wordt € 5,- per half uur per persoon berekend.

Dinerbuffet met Live-Cooking

DINERBUFFET MET LIVE-COOKING IN ONS BUFFETRESTAURANT
€ 46,00 p.p.
Vanaf 45 personen
Mogelijk tussen 17.00 - 21.00 uur
Duur: 2,5 uur

Van maandag tot en met donderdag kunt u voor een dinerbuffet gebruikmaken van ons buffetrestaurant. Vanaf groepen van 45 personen serveren wij, op aanvraag, een uitgebreid buffet met Live-Cooking.

Van vrijdag** tot en met zondag serveren wij standaard tussen 18.00 uur en 21.00 uur (zondag van 17.00 tot .20.00 uur) een uitgebreid dinerbuffet met Live-Cooking in ons restaurant.

Het buffet zal bestaan uit;

  • Soep van de dag
  • Rijkelijk gegarneerde salades
  • Wisselend aanbod van koudee en warme gerechten, gemaakt van dagverse (seizoens)producten
  • À la minute bereide vlees- en visgerechten
  • Bijpassende aardappel- en groengerechten
  • Divers gekookte pasta’s en heerlijke Italiaanse steenoven pizza’s (in het weekend)
  • Smulbuffet met frietjes en snacks 
  • Luxe dessertbuffet met huisgemaakte zoetigheden, verschillende soorten schepijs en een chocoladefontein
  • Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank, bier, huiswijnen, jus d`orange en diverse vruchtensappen

* Op feestdagen gelden er afwijkende tarieven.
** Op vrijdag-, zatderdag- en zondagavond kunt u met kleine gezelschappen deelnemen aan ons
    reguliere dinerbuffet met Live-Cooking.

BBQ-style Buffet

Prijs buffet € 44,00 p.p.

Vanaf 50 personen
Duur: 2uur

Inhoud buffet;

Voorgerechten

  • Carpaccio met truffelmayonaise en pijnboompitjes
  • Truffelsalami, fuet, gerookteham en Chorizo
  • Salade caprese (tomaat, mozzarella en basilicum)
  • Gemarineerde olijven met gedroogde tomaat
  • Garnalensalade met tropische saus en mango
  • Gerookte makreel
  • Gerookte forel
  • Kaasplank met verschillend kaassoorten en passende garnituren

 Hoofdgerechten

  • Gerookte varkensprocureur met BBQ-saus
  • Rib eye, rozemarijn-knoflook
  • Kipsaté met satésaus
  • Spareribs piri piri
  • Gamba in chili olie
  • Zalm zijdes op houten plank en verse kruiden
  • Gepofte aubergine met tzaziki
  • Geroosterde bloemkool
  • Groenten ratatouille
  • Krielaardappel uit de oven met rozemarijn en tijm

 Salades

  • Tabouleh salade
  • Aardappelsaladesalade
  • Pastasalade
  • Rauwkostsalade
  • Gemengde sla soorten
  • Tomaat en komkommer
  • Olijfolie en balsamico azijn

 Dessert

  • Witte en bruine chocolademousse
  • Vers fruitsalade
  • ijskar met sorbetijs
  • Ananas met mint (warm)
  • Watermeloen
  • Diverse longeurs
  • Tiramisu
  • Slagroom soesjes