Vrolijk Pasenbrunch & buffet

Brunchbuffet 9 april

Aanvang 11.30 uur tot 14.30 uur. 
Prijs voor volwassenen  € 50,00 p.p.  (all-In)
Kinderen 4 t/m 11 jaar € 25,00 p.p. (all-in)
Kinderen : 0-3 jaar gratis

Brunchbuffet 10 april

Aanvang 11.30 uur tot 14.30 uur. 
Prijs voor volwassenen  € 45,00 p.p.  (all-In)
Kinderen 4 t/m 11 jaar € 22,50 p.p. (all-in)
Kinderen : 0-3 jaar gratis

Dinerbuffet 9 april

Aanvang 17.00 uur tot 20.00 uur. 
Prijs voor volwassenen € 45,00 p.p.  (all-In)
Kinderen 4 t/m 11 jaar € 22,50 p.p.  (all-in)
Kinderen : 0-3 jaar gratis

Prijzen zijn inclusief de dranken uit ons standaard drankenarrangement.
Wilt u online een tafel reserveren? Klik dan hier om een tafel te reserveren. 
Wij kijken uit naar uw komst!

Inhoud buffet

Via onderstaande link kunt u de inhoud van zowel de brunch als het buffet bekijken.

Inhoud Vrolijk Pasen buffet

Brood:
Focaccia, stokbrood en breekbroodjes
Aioli, pesto en tomatensalsa
Paasbrood (alleen tijdens de brunch)

Soepen:
Kippenbouillon met voorjaarsgroenten
Licht gebonden aspergesoep

Voorgerechten:
Garnalensalade
Gepocheerde zalm
Gerookte makreel
Maatjesharing met uitjes
Cocktailsaus, remouladesaus en mosterddillesaus
Carpaccio van chioggiabiet met geitenkaas en kruidenolie
Mozzarella, trostomaat en basilicum
Coburgerham
Chorizo
Fuet
Meloen
Paté
Peren compote
Carpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
Gekleurde paaseieren
Gemengde olijven

Kaasplank:
Brie
Fourmé d`Ambert
Grottenkaas
Truffelkaas
Noten en appelstroop

Saladebuffet:
Salade met tomaat en komkommer
Gemengde groene salade
Huzarensalade
Pastasalade met tomaat
Eiersalade met ham en asperge
Waldorfsalade
Aardappelsalade
Caesar salade

Warm:
Roerbakschotel van verse groenten, vegetarische reepjes en ketjapsaus
Oosters gegaard buikspek
Scampi met udon noodles en teriyakisaus
Limburgs zuurvlees
Beenham met een saus van Limburgse mosterd
Gepofte krielaardappel uit de oven met knoflook en tijm
Zalmfilet met zeekraal en Hollandaisesaus
Aardappelpuree
Gemengde groenten
Zeebaars met pasta en tomaatbasilicumsaus
Ravioli met ricotta en spinazie
Lamsbout, van het stuk gesneden, met een Provençaalse kruidensaus
Pommes duchesse
Ratatouille

Extra tijdens de brunch:
Pasteibakjes met kippenragout
Roerei
Spek

Kinderhoek:
Tomatensoep
Frikandellen, kaassoufflés en kipnuggets
Frietjes
Ketchup, mayonnaise en curry
Appelmoes

Dessert:
Verschillende soorten ijs uit de ijskar
Slagroom
Vers fruit
Brownies
Diverse desserttaarten
Tiramisu
Witte en donkere chocolademousse
Warme kersen
Chocolade en aardbeiensaus
Chocolade Fontein
Popcorn