Live-Cooking Kerstbuffet 24,25 & 26 december

Voor wie van meer luxe houdt is er dit jaar wederom een uitgebreid luxe buffet met Live-Cooking.
U wordt welkom geheten met een glaasje “bubbels”. Diverse soepen en voorgerechten zijn er in buffetvorm. De warme gerechten worden “live” door onze koks voor u klaargemaakt. Als dessert heeft u de keuze uit diverse zoete lekkernijen en ijs. Dit alles aangevuld met onze chocoladefontein!

Live-Cooking Brunchbuffet   

1ste en 2de Kerstdag
Brunchtijd van 12.30 uur tot 15.30 uur
Prijs volwassenen     € 90,00 p.p.
Prijs kind 9 t/m 11 jr   € 35,00 p.p.
Prijs kind 4 t/m 8 jr    € 25,00 p.p.

Live-Cooking Dinerbuffet 

24, 25 & 26 december

Tijden buffet;
18.00 uur tot 21.00 uur. 

Prijs volwassenen    € 90,00 p.p.
Prijs kind 9 t/m 11 jr   € 35,00 p.p.
Prijs kind 4 t/m 8 jr    € 25,00 p.p.


De prijzen voor de buffetten zijn inclusief ons standaard drankenarrangement, bestaande uit; frisdranken, bier, water, huiswijnen, vruchtensappen, koffie & thee. 

Inhoud Kerstbuffet met Live-Cooking

BROODBUFFET

  • Breekbrood
  • Focaccia
  • Kerststol (uitsluitend tijdens brunch)
  • Boter, aioli en tapenades

VOORGERECHTEN

  • Verse oesters
  • Garnalensalade met appel en dille
  • Gerookte forel met remouladesaus
  • Coppa di Parma, Spinata Romana en fuet
  • Hertenham met veenbessen compôte
  • Gepocheerde zalm met cocktailsaus
  • Wildpaté met perencompôte
  • Gerookte zalm met avocadocrème
  • Rundercarpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
  • Salade caprese met pesto (vegetarisch)
  • Gestoomde makreel
  • Poké bar

SALADES

  • Aardappelsalade
  • Caesar salad met kip en croutons
  • Huzarensalade met ei
  • Salade van parelcouscous, zongedroogde tomaat en pecannoot
  • Pastasalade met tomatendressing
  • Koolsalade
  • Gemengde sla
  • Gesneden tomaat en komkommer

SOEPEN

  • Romige bospaddenstoelensoep met truffel
  • Runderbouillon met fijngesneden groenten

KINDERHOEK

  • Diverse snacks, friet, sausjes, appelmoes, kinderpizza’s en pasta met Bolognesesaus

LIVE-COOKING

  • Lamskotelet, hertenbiefstuk, varkenshaas en eendenborst met peper-, rode wijn-, en champignonroomsaus
  • Kreeft met salsa verde
  • Scampi, zeebaarsfilet en zalm met Hollandaise- en wittewijnsaus
  • Linguine met rucola, bereidt in een halve Parmezaanse kaas.
  • Pizza`s uit onze steenovens
  • Van het stuk gesneden rosé gebraden rundvlees
  • Beenham afgelakt met whisky en bruine suiker
  • Zalm Wellington

Warme gerechten

  • Wildstoverij
  • Gemengde groenten
  • Aardappelgratin op Mediterrane wijze
  • Krieltjes met knoflook en rozemarijn
  • Konijn op Limburgse wijze
  • Stoofpeertjes en rodekool
  • Paddenstoelen schotel uit de steenoven (vegetarisch)
  • Roerei met spek (uitsluitend tijdens brunch)
  • Kippenpasteitje
  • Buikspek (uitsluitend tijdens diner)
  • Veganistische schotel met bloemkool

Kaasplank

  • Parmezaanse kaas
  • Truffelkaas
  • Trappisten kaas
  • Brie
  • Fourme d’Ambert
  • Stroop, druiven en diverse noten

DESSERTS

  • Diverse soorten schepijs
  • Vers fruit en slagroom
  • Witte en donkere chocolademousse
  • Panna cotta met vruchtencoulis
  • Mini brownie`s
  • Profiteroles
  • Tiramisu
  • Macaron toren
  • Diverse soorten taart & cakesoorten
  • Chocolade fontein met garnituren
  • Warm appelgebak
  • Popcorn voor de kinderen
  • Crème brûlée
  • Bak je eigen wafel

Reserveren;

Dat kan  telefonisch via 046-4269030 of online via onderstaande button.

Reserveer hier een tafel