Geniet van het Van der Valk gevoel tijdens de kerstdagen

Tijdens de kerstdagen* en op kerstavond, kunt u bij ons terecht voor een heerlijk 4-gangendiner.
Per gang serveren wij u graag een passende wijn bij elk gerecht. Op beide kerstdagen serveren wij tijdens de lunch ook een 3-gangenmenu.

Uw menu is inclusief een glas cava als aperitief, een wijnarrangement, tafelwater, frisdrank, sappen, tapbieren, koffie en thee.

Prijs menu 3-gangen lunch;

  • Volwassenen € 75,-
  • Kind € 25,00

Prijs menu 4-gangen lunch; 

  • Volwassenen € 85,-
  • Kind € 27,50

Prijs menu 4-gangen diner; 

  • Volwassenen € 90,-
  • Kind € 30,00

U kunt een tafeltje reserveren voor de lunch om 12.30 uur of 13.00 uur.
Voor het diner kunt u reserveren om 18.00 uur of 18.30 uur.  

Inhoud kerstmenu 4-gangen

Voorgerechten:

Rouleau van eend 
Compote van rode ui | Amsterdamse ui | mosterd-dragonsaus

Tataki van kalf
Zoete aardappelpuree | kastanjechampignons | ponzu dressing

Rauw gemarineerde zalm 
Crème van pastinaak | gel van gin | dillemayonaise

Rundercarpaccio 
Zongedroogde tomaat | olijf | krokante Parmezaan | truffelmayonaise

Gorgonzolamousse (VEGA)
Vijg | walnoot | brioche 

Rillette van kabeljauw 
Zalmeitjes | waterkers | basilicumolie 

Gemarineerde gele biet (VEGAN)
Quinoa | kastanjechampignon | crème van pastinaak | basilicumolie

Tussengerecht*

Kreeft en Garnaal
Halve kreeftenstaart | garnalenkroket | truffelaardappel | citroenmayonaise

Courgettesoep
Gebakken courgette | Parmezaanschuim | kervel

Buikspek 
Zuurkoolpuree | honing-mosterdsaus

Ravioli pompoen (VEGA)
Pompoen | pompoenchips | antiboise van tomaat

Hoofdgerechten; 

Tournedos 
Aardappelpuree | paddenstoelen | rode ui | bearnaisesaus

Hertenrug 
Hete bliksem | gepofte rode biet | cranberrysaus

Konijnenbout
Aardappelpuree | geroosterde wortel | paddenstoelen | saus van appelstroop 

Zalm 
Bloemkoolcrème | bok choy | truffelaardappel | beurre blanc met roze peper

Zeebaars en gamba 
Risotto van rode biet | kastanjechampignons | zeekraal | witte wijnsaus met mierikswortel

Eendenborst 
Hete bliksem | geroosterde wortel | rode ui | sinaasappelsaus 

Rode biet risotto (VEGA)
Aardpeer | kastanjechampignons | zeekraal | gepofte ui            

Wafel van oude kaas (VEGA)
Geitenkaas | geroosterde wortel | salie | limoenvinaigrette 

Desserts

Chocolade brownie 
Gezouten karamel | chocolade mousse | dulce de leche-ijs  

Honing parfait
Perenchutney | Kaneelspongecake

Crème brûlée met amandel 
Amaretto-ijs | slagroom

Appeltaart 
Advocaat-ijs | vanillesaus

Kaasplank  
5 verschillende kazen | druiven | walnoot | kletzenbrood 

Pornstar Martini panna cotta
Passievrucht | vanilleroom

* Het tussengerecht serveren wij alleen bij het 4-gangenmenu.

 

Inhoud kindermenu Kerst

Kindermenu

Voorgerecht                                                                            
Broodje met kruidenboter 
Ham | meloen 
Brioche gerookte zalm 

Tussengerecht                             
Tomatensoep 

Hoofdgerecht 
Zalm | worteltjes | hollandaisesaus
Snack | friet 
Tournedos | worteltjes | bearnaisesaus
Pasta met tomatensaus 

Dessert
Kinderijsje 

Reserveren

Dat kan  telefonisch via 046-4269030 of online (vanaf 25 september) via onderstaande button.

Reserveer hier een tafel