Geniet van het Van der Valk gevoel tijdens de kerstdagen
Tijdens de kerstdagen* en op kerstavond, kunt u bij ons terecht voor een heerlijk 4-gangendiner.
Per gang serveren wij u graag een passende wijn bij elk gerecht. Op beide kerstdagen serveren wij tijdens de lunch ook een 3-gangenmenu.
Uw menu is inclusief een glas cava als aperitief, een wijnarrangement, tafelwater, frisdrank, sappen, tapbieren, koffie en thee.
Prijs menu 3-gangen lunch;
- Volwassenen € 75,-
- Kind € 25,00
Prijs menu 4-gangen lunch;
- Volwassenen € 85,-
- Kind € 27,50
Prijs menu 4-gangen diner;
- Volwassenen € 90,-
- Kind € 30,00
U kunt een tafeltje reserveren voor de lunch om 12.30 uur of 13.00 uur.
Voor het diner kunt u reserveren om 18.00 uur of 18.30 uur.
Voorgerechten:
Rouleau van eend
Compote van rode ui | Amsterdamse ui | mosterd-dragonsaus
Tataki van kalf
Zoete aardappelpuree | kastanjechampignons | ponzu dressing
Rauw gemarineerde zalm
Crème van pastinaak | gel van gin | dillemayonaise
Rundercarpaccio
Zongedroogde tomaat | olijf | krokante Parmezaan | truffelmayonaise
Gorgonzolamousse (VEGA)
Vijg | walnoot | brioche
Rillette van kabeljauw
Zalmeitjes | waterkers | basilicumolie
Gemarineerde gele biet (VEGAN)
Quinoa | kastanjechampignon | crème van pastinaak | basilicumolie
Tussengerecht*
Kreeft en Garnaal
Halve kreeftenstaart | garnalenkroket | truffelaardappel | citroenmayonaise
Courgettesoep
Gebakken courgette | Parmezaanschuim | kervel
Buikspek
Zuurkoolpuree | honing-mosterdsaus
Ravioli pompoen (VEGA)
Pompoen | pompoenchips | antiboise van tomaat
Hoofdgerechten;
Tournedos
Aardappelpuree | paddenstoelen | rode ui | bearnaisesaus
Hertenrug
Hete bliksem | gepofte rode biet | cranberrysaus
Konijnenbout
Aardappelpuree | geroosterde wortel | paddenstoelen | saus van appelstroop
Zalm
Bloemkoolcrème | bok choy | truffelaardappel | beurre blanc met roze peper
Zeebaars en gamba
Risotto van rode biet | kastanjechampignons | zeekraal | witte wijnsaus met mierikswortel
Eendenborst
Hete bliksem | geroosterde wortel | rode ui | sinaasappelsaus
Rode biet risotto (VEGA)
Aardpeer | kastanjechampignons | zeekraal | gepofte ui
Wafel van oude kaas (VEGA)
Geitenkaas | geroosterde wortel | salie | limoenvinaigrette
Desserts
Chocolade brownie
Gezouten karamel | chocolade mousse | dulce de leche-ijs
Honing parfait
Perenchutney | Kaneelspongecake
Crème brûlée met amandel
Amaretto-ijs | slagroom
Appeltaart
Advocaat-ijs | vanillesaus
Kaasplank
5 verschillende kazen | druiven | walnoot | kletzenbrood
Pornstar Martini panna cotta
Passievrucht | vanilleroom
* Het tussengerecht serveren wij alleen bij het 4-gangenmenu.
Kindermenu
Voorgerecht
Broodje met kruidenboter
Ham | meloen
Brioche gerookte zalm
Tussengerecht
Tomatensoep
Hoofdgerecht
Zalm | worteltjes | hollandaisesaus
Snack | friet
Tournedos | worteltjes | bearnaisesaus
Pasta met tomatensaus
Dessert
Kinderijsje
Reserveren
Dat kan telefonisch via 046-4269030 of online (vanaf 25 september) via onderstaande button.