Live-Cooking Kerstbuffet 24,25 & 26 december
Voor wie van meer luxe houdt is er dit jaar wederom een uitgebreid luxe buffet met Live-Cooking.
U wordt welkom geheten met een glaasje “bubbels”. Diverse soepen en voorgerechten zijn er in buffetvorm. De warme gerechten worden “live” door onze koks voor u klaargemaakt. Als dessert heeft u de keuze uit diverse zoete lekkernijen en ijs. Dit alles aangevuld met onze chocoladefontein!
Live-Cooking Brunchbuffet
1ste en 2de Kerstdag
Brunchtijd van 12.30 uur tot 15.30 uur
Prijs volwassenen € 90,00 p.p.
Prijs kind 9 t/m 11 jr € 35,00 p.p.
Prijs kind 4 t/m 8 jr € 25,00 p.p.
Live-Cooking Dinerbuffet
24, 25 & 26 december
Tijden buffet;
18.00 uur tot 21.00 uur.
Prijs volwassenen € 90,00 p.p.
Prijs kind 9 t/m 11 jr € 35,00 p.p.
Prijs kind 4 t/m 8 jr € 25,00 p.p.
De prijzen voor de buffetten zijn inclusief ons standaard drankenarrangement, bestaande uit; frisdranken, bier, water, huiswijnen, vruchtensappen, koffie & thee.
*Op 1e & 2de kerstdag is het Kerstbuffet volgeboekt. Het is nog wel mogelijk om het buffet te boeken in combinatie met een hotelovernachting (zie het kerstarrangement).
BROODBUFFET
- Breekbrood
- Focaccia
- Kerststol (uitsluitend tijdens brunch)
- Boter, aioli en tapenades
VOORGERECHTEN
- Verse oesters
- Garnalensalade met appel en dille
- Gerookte forel met remouladesaus
- Coppa di Parma, Spinata Romana en fuet
- Hertenham met veenbessen compôte
- Gepocheerde zalm met cocktailsaus
- Wildpaté met perencompôte
- Gerookte zalm met avocadocrème
- Rundercarpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
- Salade caprese met pesto (vegetarisch)
- Gestoomde makreel
- Poké bar
SALADES
- Aardappelsalade
- Caesar salad met kip en croutons
- Huzarensalade met ei
- Salade van parelcouscous, zongedroogde tomaat en pecannoot
- Pastasalade met tomatendressing
- Koolsalade
- Gemengde sla
- Gesneden tomaat en komkommer
SOEPEN
- Romige bospaddenstoelensoep met truffel
- Runderbouillon met fijngesneden groenten
KINDERHOEK
- Diverse snacks, friet, sausjes, appelmoes, kinderpizza’s en pasta met bolognesesaus
LIVE-COOKING
- Lamskotelet, hertenbiefstuk, varkenshaas en eendenborst met peper-, rode wijn-, en champignonroomsaus
- Kreeft met salsa verde
- Scampi, zeebaarsfilet en zalm met Hollandaise- en wittewijnsaus
- Linguine met rucola, bereidt in een halve Parmezaanse kaas.
- Pizza`s uit onze steenovens
- Van het stuk gesneden rosé gebraden rundvlees
- Beenham afgelakt met whisky en bruine suiker
- Zalm Wellington
WARME GERECHTEN
- Wildstoverij
- Gemengde groenten
- Aardappelgratin op Mediterrane wijze
- Krieltjes met knoflook en rozemarijn
- Konijn op Limburgse wijze
- Stoofpeertjes en rodekool
- Paddenstoelen schotel uit de steenoven (vegetarisch)
- Roerei met spek (uitsluitend tijdens brunch)
- Kippenpasteitje
- Buikspek (uitsluitend tijdens diner)
- Veganistische schotel met bloemkool
KAASPLANK
- Parmezaanse kaas
- Truffelkaas
- Trappisten kaas
- Brie
- Fourme d’Ambert
- Stroop, druiven en diverse noten
DESSERTS
- Diverse soorten schepijs
- Vers fruit en slagroom
- Witte en donkere chocolademousse
- Panna cotta met vruchtencoulis
- Mini brownie`s
- Profiteroles
- Tiramisu
- Macaron toren
- Diverse soorten taart & cakesoorten
- Chocolade fontein met garnituren
- Warm appelgebak
- Popcorn voor de kinderen
- Crème brûlée
- Bak je eigen wafel
Reserveren;
Dat kan telefonisch via 046-4269030 of online via onderstaande button.